Voedsel startups gezocht!

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

Deze zomer jouw food start-up testen op Oerol? Meld je nu aan voor een pilot met Innofest

Snelle en effectieve oplossingen voor een betere, duurzamere en socialere wereld zijn harder nodig dan ooit. Dat deze oplossingen succesvol op de markt komen is daarom belangrijk. Innofest geeft ondernemers sinds 2016 de kans om hun prototypes in een zo realistisch mogelijke setting te testen. Op vooraanstaande Nederlandse festivals en sinds 2020 ook in andere living labs en online. Zo werden sinds de oprichting al meer dan 180 prototypes via Innofest getest. 

Elk jaar verandert het eiland Terschelling in juni tien dagen in een podium voor theater, dans, straattheater, beeldende kunst en muziek. Op dit moment is het nog niet 100% zeker dat Oerol op Terschellinger wijze met bezoekers door gaat. Maar Oerol zou Oerol niet zijn zonder een test met Innofest. Daarom presenteren ze net als vorig jaar samen Test Teevee! In Test Teevee – dat zowel on- als offline plaats kan vinden – testen ze samen met publiek je product, vraagstuk of nieuwe ontwikkeling. Oerol vindt plaats in de week van 11 - 20 juni 2021.

tekst gaat verder onder afbeelding

Jouw smakelijke innovatie op ons bordje?

Oerol en Innofest richten zich op voedselinnovaties. Startups met een blik op de wereld van morgen. Heb jij een food- innovatie met een goed verhaal? Weet je dat jouw naam lekker bekt, maar ben je benieuwd of je product ook lekker smaakt? Springt jouw verpakking eruit in de supermarktschappen? En verras je met een nieuw ingrediënt of de uitkomst tegen voedselverspilling? Neem het voortouw en verleid de jury met een eerste beproeving. Nieuwsgierig naar Oerol Test Teevee uit 2020? Bekijk hier de video. 

Bang voor de maatregelen in je portemonnee? No worries. Oerol en Innovest nemen de kosten voor de productie voor hun rekening.

Aanmelden kan tot 27 april 2021 via https://innofest.co/meld-je-aan/ of neem contact op met dennis@innofest.co of simone@innofest.co

Over Innofest

In een tijd van uitdagingen die grenzen en generaties overstijgen, zijn bedrijven nodig die zowel voor profit als voor purpose gaan. Innofest is een springplank voor innovatieve impactondernemers. Door in een zo realistisch mogelijke setting te testen, halen ondernemers cruciale feedback op om hun producten verder te ontwikkelen. Daarom geven we startups de kans hun prototypes online en offline te testen op festivals en living labs.

Test like Innofest

Goed testen is durven falen. En omdat elke ondernemer zo met zijn eigen vraagstukken kampt, hanteren de innovatie-experts van Innofest verschillende testmethoden. Meer weten? Vraag hier de whitepaper aan. 

Terug naar homepage