Vegan Burger Brothers

Van veganist tot vleeseter, je kunt je hart ophalen bij de Vegan Burger Brothers.

Vegan Burger Brothers

Van veganist tot vleeseter, je kunt je hart ophalen bij de Vegan Burger Brothers. Hun missie? De beste ‘plant-based’ burgers voor te schotelen aan herbivoor of karnivoor en tegelijkertijd de ecologische voetafdruk van de klant en van zichzelf te verminderen. Dat zien we maar al te graag bij Van Amsterdamse Bodem. Wij mochten onze tanden zetten in de juicy en crispy burgers!

Burgers
De Crispy Chicken Burger, Kimchi Burger en Cheese Burger the Melt stonden bij ons op het menu. Eerste indruk? Mooi verpakt en dus vol verwachting uitgepakt. Een grote, zwart gekleurde met sesamzaadjes besprenkelde burger bun is het eerste wat je ziet. Iedere burger is uniek en goed belegd. De Crispy Chicken Burger (€10,45) is lekker knapperig, de Kimchi Burger (€10,45) is kimchi zurig en de Cheese Burger the Melt (€8,45) is heerlijk juicy. Even kwam de vraag naar voren of de burgers toch niet van vlees waren, maar ze zijn toch echt plantaardig. Na afloop waren we compleet verzadigd.

Waar kun je nu zo’n lekkere plantaardige burger krijgen vraag je je af? Kijk snel op de website wat je allemaal kunt bestellen!

Header foto: Vegan Burger Brothers.