Van Amsterdamse Bodem x ZuiderMRKT

Eten wat de stad schaft in de Van Amsterdamse Bodem-marktkraam!

Van Amsterdamse Bodem x ZuiderMRKT

Vanaf zaterdag 2 april staat de ‘Van Amsterdamse Bodem’-marktkraam wekelijks in hartje Zuid op de zuiderMRKT. Op de hoek van de Jacob Obrechtstraat en de Johannes Verhulststraat vindt wekelijks een gezellige buurtmarkt plaats waar ontmoeting met je buren, lekker, gezond en duurzaam eten centraal staan.

Van Amsterdamse Bodem
De ondernemers in deze speciale marktkraam op de zuiderMRKT zijn onderdeel van Van Amsterdamse Bodem. Iedere twee weken verrast weer een andere startende ondernemer met zijn of haar lokale, gezonde en duurzame producten. De kraam wordt mede mogelijk gemaakt door de zuiderMRKT en wordt aangejaagd door duurzaamheidsorganisatie De Gezonde Stad; trekker en uitvoerder van het Van Amsterdamse Bodem-platform.

zuiderMRKT
De zuiderMRKT is een wekelijkse markt van, voor en door de buurt en uniek door haar coöperatieve karakter. De coöperatie bestaat uit ruim 400 leden – enthousiaste buurtbewoners die de markt een warm hart toedragen en meehelpen op de markt en in de groentekraam. De leden bepalen samen het aanbod van alle kramen. “Met de wekelijkse ‘Van Amsterdamse Bodem’-marktkraam op de zuiderMRKT willen wij startende ondernemers ondersteunen door hen marktervaring op te laten doen en hun product(en) te testen met een nieuwe klantengroep en tegelijkertijd het assortiment van ons vernieuwen en verrijken”, aldus zuiderMRKT.

Check onze agenda voor alle ondernemers en hun verhaal!