Van Amsterdamse Bodem op zuiderMRKT

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

Van Amsterdamse Bodem staat op de zuiderMRKT! Elke paar weken nodigt Van Amsterdamse Bodem een lokale ondernemer uit om zijn of haar eten op de markt te verkopen. Deze week is het Mama's Ravioli. Mama's Ravioli maakt veganistische pasta's met lokale producten. Alle ingrediënten reizen niet meer dan 30 km voordat ze bij Mama's Ravioli aankomen. Terrenzio en zijn vrouw zijn samen met zijn schoonmoeder van 75 begonnen met het maken van de veganistische pasta die ze alleen online verkopen. Nu maken ze steeds verschillende soorten pasta, via authentiek Italiaans recept! De laatste 2 zaterdagen van april (23 en 30 april) kan je ze ook in het echt kopen op de zuiderMRKT!

Deze week geeft Mama's Ravioli ook een workshop op de markt! Om 11 uur, en ook weer om 3 uur, geeft Mama's Ravioli een workshop over het maken van handgevouwen farfalle en tortelli. Kom gezellig langs om ook te leren hoe je op italiaanse manier pasta maakt!

De zuiderMRKT staat elke zaterdag op de hoek van de Jacob Orbechtstraat en de Johannes Verhulststraat in Oud-Zuid. De markt is een kleine, gezellige, wekelijkse buurtmarkt met mooie, kakelverse en zoveel mogelijk biologische producten. Van, voor en door de buurt.

Kom tussen 9:30 en 17:00 naar de zuiderMRKT om te genieten van het eten van Amsterdamse bodem!

Meer weten over Mama's Ravioli? Lees het hier!

Terug naar homepage