Unpack Impact

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

Hoe kunnen investeerders, organisaties, beleidsmakers en boeren samenwerken om een ​​duurzame, transformerende verandering te creëren? Tijdens dit online event leer je van nieuwe ondernemers-investeerdermodellen in de food- en agrisector.

Het doorvoeren van veranderingen in de landbouw vereist betrokkenheid van alle actoren in de waardeketen, van boeren en producenten tot investeerders en consumenten. Het heeft ook nieuwe economische modellen nodig.

Waan je in een prikkelend gesprek over hoe innovators in food en agri samenwerken met vooruitstrevende financiers om nieuwe modellen mogelijk te maken.
We nodigen (aanstaande) ondernemers en investeerders in diverse contexten uit om samen met ons de lessen, worstelingen en kansen te horen van het co-creëren van nieuwe, meer generatieve modellen.

De sprekers zijn: Danielle de Nie (Stichting Wij.land), Liesbeth Soer (Triodos Regenerative Money Centre), Brad Vanstone (Willicroft), Eva Teekens (ReNature) en Joel Solomon, medeoprichter van Renewal Funds.

Terug naar homepage