Taste for Change

De rol van smaak in ons voedsel

Taste for Change

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

De manier waarop we eten produceren, kopen en eten heeft grote impact op onze planeet. We moeten ons voedselsysteem veranderen en aanpassen naar een duurzamere, gezondere, eerlijkere en inclusieve eetcultuur. Tijdens de Flevo Campus Dialogues - Floriade Edition ontdek je wat de rol van smaak hierin kan zijn. Het is een online liveshow met inspirerende sprekers met verschillende achtergronden, en je wordt uitgenodigd mee te praten en denken.

Op het programma staan onder andere een talkshow met keynotes van Stefan Wahlen (professor Food Sociology, Giessen University, Germany) en Selassie Atadika (de bevlogen Ghanese chef van Midunu, en onderdeel van Chef's Manifesto). In de middag zijn er drie verschillende Deep Dives. Deep Dive 1 staat in het teken van de Vegan Revolution. Deep Dive 2 gaat over inclusieve marketing en in Deep Dive 3 duik je met Nadia Zerouali in de Arabische keuken en hoe zij deze smaken bij een breed publiek onder de aandacht heeft gebracht. Het hele programma is Engelstalig, en dus ook voor een internationaal publiek toegankelijk. Hier vind je de uitgebreide omschrijving van de verschillende onderdelen en een link naar de inschrijving.

Terug naar homepage