Take Away wandeling door Amsterdam-Oost

Take Away wandeling door Amsterdam-Oost

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

As zaterdag 8 en zondag 9 januari is het tijd voor de Take Away wandeling van WijnSpijs in Amsterdam. Tijdens deze wandeling kan je heerlijke gerechten ophalen bij 5 verschillende restaurants in Amsterdam Oost.

De restaurants waar je langsgaat voor de hapjes zijn:
- Bar Bouche
- Bravour
- House of Watt
- Nomads
- Pompstation

Je bent vrij om te bepalen hoe laat je aan je wandeling begint (vanaf 12.00 uur) maar let er wel op dat de wandeling om 17 uur afgelopen is en je dus voor die tijd langs alle 5 restaurants bent geweest!

De restaurants houden rekening met je komst en hebben een mooi gerechtje voor je klaar staan! Drankjes zijn niet inbegrepen bij je ticket. Deze kan je bij de restaurants zelf bestellen en apart afrekenen. Ook worden een de corona maatregelen in achtgenomen, zo mag je met maximaal 2 personen wandelen over straat, tenzij je uit 1 huishouden komt, worden de gerechtjes bij de restaurants door 1 persoon afgehaald en eet je het niet voor het restaurant op maar wandel je gelijk lekker door!

Trek gekregen?
Tickets schaf je aan via de website van WijnSpijs en zijn op 1 dag geldig tussen 12 en 17 uur. De tickets kan je na aankoop vinden in de WijnSpijs mobiele app, in de vorm van een QR-code die je kan laten scannen bij de 5 restaurants.

 

Terug naar homepage