Symposium ‘Personalized Food’

Hebben we speciale foodboxen nodig voor bepaalde chronische ziekten? Kunnen we 'gelukkig oud' worden door de smaak en textuur van verschillende producten te wijzigen? Hoe zit het met beweging en voedselinname in steden? Hoe creëer je een gezonde omgeving voor volwassenen? Hoe gebruik je smart data van klanten voor gepersonaliseerde voeding?

Symposium ‘Personalized Food’

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

Hebben we speciale foodboxen nodig voor bepaalde chronische ziekten? Kunnen we 'gelukkig oud' worden door de smaak en textuur van verschillende producten te wijzigen? Hoe zit het met beweging en voedselinname in steden? Hoe creëer je een gezonde omgeving voor volwassenen? Hoe gebruik je smart data van klanten voor gepersonaliseerde voeding? Dit kom je op 28 januari allemaal te weten op het Symposium 'Personalized Food'.

Het programma

  • 12:30 Welkom in de centrale hal van het Science Park 904
  • 12:00 Opening door Wil Bekkering, Directeur Aeres Hogeschool Almere (collegezaal C0.05)
  • 13:30 Aniko Korosi (Uva/SILS): How enriched diets with micronutrients or fatty acids protect against early life stress-induced effects
  • 14:00 Presentatie tabel 1: Feike van der Leij, InHolland
  • 14:15 Ilias Attaye, UMC: Effect of feces transplantation on disease and behavior
  • 14:45 Presentatie tabel 2: Johan van Limbergen, UMC
  • 15:00 Presentatie tabel 3: Elise Gieling, AERES Almere
  • 15:15 Pauze
  • 15:45 Johan van Limbergen, UMC: A new diet (Crohn’s disease Exclusion Diet) to change the composition of your microbiome
  • 16:15 Presentatie tabel 4: Sigrid Wertheim-Heck, WUR-Aeres.
  • 16:30 Nard Clabbers TNO: Personalized nutrition and health, New business development
  • 17.00h Afsluiten met muziek en een drankje

Schrijf je hier in voor het symposium. Deelname aan het symposium is kosteloos.

Let op: Het programma is in het Engels!

Terug naar homepage