Startup in Residence: Food from the hood

Startup met een innovatieve oplossing die lokale voedselproducten dichter bij de Amsterdamse consument brengt? Meld je dan voor 24 maart aan voor Startup in Residence: Food from the hood!

Startup in Residence: Food from the hood

Heb jij met jouw startup een innovatieve oplossing die lokale voedselproducten dichter bij de Amsterdamse consument brengt? Meld je dan voor 24 maart aan voor Startup in Residence: Food from the hood!

Een systeem gebaseerd op voedzame, duurzame, heerlijke en betaalbare producten is cruciaal voor een gezonde stad. Veel van ons voedsel wordt tegenwoordig vanuit alle delen van de wereld ingevlogen. Bijna elke maaltijd die we eten is het resultaat van duizenden voedselkilometers die zijn afgelegd. Tegelijkertijd wordt het merendeel van de landbouwproducten uit de directe omgeving van Amsterdam geƫxporteerd. En dat terwijl veel consumenten graag meer lokale producten zouden willen consumeren. Met de Startup in Residence: Food from the Hood challenge wordt gezocht naar een Startup met een innovatieve oplossing om de verbinding tussen landbouwproducenten en de Amsterdamse consument te verbeteren.

Aanmelden kan tot 24 maart. Meer informatie over de overige challenges en criteria voor Food from the Hood vind je hier.