Stagevacature Projectmedewerker

Ben je een aanpakker die praktisch aan de slag wilt met lekker, lokaal, gezond en duurzaam voedsel samen met lokale ondernemers en bewoners? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stagevacature Projectmedewerker

Projectmedewerker

De stage voor projectmedewerker Van Amsterdamse Bodem is dé plek voor jou om ervaring op te doen in een organisatie die werkt aan duurzamer en gezonder voedsel in onze stad. Je draait mee in het team en verricht afwisselende werkzaamheden, onder begeleiding van een projectleider.

Wat ga je in deze stage precies doen?

Als stagiair projectmedewerker help je bij het organiseren van evenementen, uitdenken van projectideeën, draag je bij aan de communicatie en het leggen van contact met de initiatieven op het platform. Check onze website voor een overzicht van onze projecten en aangesloten initiatieven.

Wie wij zoeken

  • Je bent in de laatste fase van je opleiding HBO of WO of net afgestudeerd - we passen de stage aan aan jouw leerniveau en interesses;
  • Je bent ondernemend, flexibel, durft initiatief te tonen en je bent in staat om gestructureerd te plannen en organiseren;
  • Je hebt interesse in lekker, lokaal, gezond en duurzaam voedsel;
  • Je bent beschikbaar voor 4 dagen per week van september 2022 t/m februari 2023;
  • Omdat we in de hele stad te werk gaan, vinden we het belangrijk dat ons team net zo divers is als onze doelgroep. We willen je ook uitnodigen om te solliciteren als je niet volledig voldoet aan alle functie-eisen of nog niet veel ervaring hebt buiten je opleiding.

Wat bieden wij jou

  • Een leuke plek om werkervaring op te doen in een informele werksfeer, veel te leren, jezelf verder te ontwikkelen en een leuke tijd met het enthousiaste team te beleven;
  • Goede begeleiding om het maximale uit je periode bij ons te halen;
  • Een werkplek in het mooiste gebouw van Amsterdam, het KIT (SDG House) aan het Oosterpark;
  • Een introductie in de Amsterdamse duurzame wereld en de kans om uitgebreid te netwerken;
  • Een stagevergoeding van €240,- per maand.

Over Ons

Van Amsterdamse Bodem is dé plek waar we alle duurzame, lekkere, lokale, gezonde smaken van de stad en haar omgeving met elkaar kunnen delen en vieren. Van Amsterdamse Bodem is onderdeel van De Gezonde Stad: een stichting die Amsterdam duurzaam en gezond maakt samen met een community van bewoners en andere koplopers op dit gebied.

Interesse in de stage?

Voor vragen kan je terecht bij Marijn, stuur dan een mailtje naar marijn@degezondestad.org. Reageren kan tot en met zondag 12 juni. Stuur je cv (max. 2 A4) en motivatiebrief (max. 1 A4) samengevoegd in één pdf-bestand met als titel "VOORNAAM_ACHTERNAAM_VABstage” naar sollicitaties@degezondestad.org. Sollicitatiegesprekken zullen online of bij het KIT plaatsvinden.

Acquisitie n.a.v. van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.