Mycophilia
Mycophilia kweekt in Amsterdam-Noord in een aantal containers aan het IJ paddenstoelen, denk aan shiitake, pioppino en nameko, exotische rassen dus. Ze ontwikkelen daarnaast innovatieve energiebesparende producten en productiemethoden om het allemaal zo duurzaam mogelijk te doen.
Ze telen in Amsterdam en voorzien daarmee het hele jaar door de lokale markt van verse paddenstoelen. Deze paddenstoelen worden op de beste kwaliteit substraat geteeld en onder de meest ideale klimaatomstandigheden. De paddenstoelen van Mycophilia zijn onder andere in Pakhuis de Zwijger en LAB111 te eten!
Meer van Amsterdamse bodem
Organic Food For You
Organic Food For You biedt puur, lokaal biologisch eten zonder e-nummers, met focus op smaak en kwaliteit.
Baux Pastry
Kleine bakkerij met heerlijke Franse gebakjes van lokale, kwalitatieve ingrediënten.
Karma Kebab
Karma Kebab maakt plantaardige kebab van lokale ingrediënten, en is ontstaan als lekkere nachtsnack op Lowlands.