
Kebab en het nachtleven zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden in Nederland. Dat begrepen ze maar al te goed bij Karma Kebab.
Voor Lowlands werden ze gevraagd om een duurzame nachtsnack te creëren. De missie: zo lokaal en duurzaam mogelijk, maar bovenal ongelofelijk lekker. Binnen een straal van 20 km rondom het festival gingen ze op zoek naar ingrediënten.
De kebab van knolselderij en tarwe bleek een doorslaand succes, mede doordat vleeseters niet eens doorhadden dat ze plantaardig aten. Zo rolde Karma Kebab onbedoeld de festivalwereld in. Festivals hebben uiteindelijk bepaald hoe het bedrijf eruit zou zien: kebab en feest zijn niet los van elkaar te zien en worden in alles wat Karma Kebab doet samengebracht.
Met twee restaurants in Amsterdam en Utrecht, een plek op je favoriete festivals én verkrijgbaar bij diverse horecalocaties en supermarkten (of te bestellen via Flink en Crisp), is Karma Kebab altijd dichtbij.
Fotocredits: Karma Kebab


Karma Kebab
Adres:Leidsekruisstraat 10
Amsterdam
Meer van Amsterdamse bodem

Pllek
Pllek biedt verrassende, gerechten met 75% vegetarische opties en veel seizoensgebonden smaken.

Interview: Moestuinschool Amsterdam
Stel je voor: het Museumplein omgetoverd tot een weelderige groentetuin, en de Dam vol met kolen en wortels. Klinkt dat niet geweldig? De Moestuinschool Amsterdam laat zien hoe leuk en makkelijk het is om je eigen voedsel te verbouwen, zelfs in de stad.

Oost Indisch Groen
Oost Indisch Groen werkt met buurtbewoners en professionals aan een groene, gezonde en leuke leefomgeving.