
Kebab en het nachtleven zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden in Nederland. Dat begrepen ze maar al te goed bij Karma Kebab.
Voor Lowlands werden ze gevraagd om een duurzame nachtsnack te creëren. De missie: zo lokaal en duurzaam mogelijk, maar bovenal ongelofelijk lekker. Binnen een straal van 20 km rondom het festival gingen ze op zoek naar ingrediënten.
De kebab van knolselderij en tarwe bleek een doorslaand succes, mede doordat vleeseters niet eens doorhadden dat ze plantaardig aten. Zo rolde Karma Kebab onbedoeld de festivalwereld in. Festivals hebben uiteindelijk bepaald hoe het bedrijf eruit zou zien: kebab en feest zijn niet los van elkaar te zien en worden in alles wat Karma Kebab doet samengebracht.
Met twee restaurants in Amsterdam en Utrecht, een plek op je favoriete festivals én verkrijgbaar bij diverse horecalocaties en supermarkten (of te bestellen via Flink en Crisp), is Karma Kebab altijd dichtbij.
Fotocredits: Karma Kebab


Karma Kebab
Adres:Leidsekruisstraat 10
Amsterdam
Meer van Amsterdamse bodem


Interview: Anne Engel van Forteiland Pampus
Anne Engel herstelt biodiversiteit op Forteiland Pampus door bijzondere lokale gewassen te gebruiken. Als hoofd horeca laat ze gasten via hun biodiversiteit op je bord de kracht van natuurherstel proeven.

zorgboerderij Ons Verlangen
Bij Ons Verlangen kun je zeven dagen per week – van 08:00 tot 20:00 – terecht bij de boerderijautomaat voor verse en (h)eerlijk geproduceerde producten. Denk aan boerenkaas en biologische eieren etc.

de Sering
Geniet bij De Sering van plantaardige lunches en diners op basis van donaties.