SFYN Food Café – Voedseltransitie

Vind jij het leuk om met anderen in gesprek te gaan over de voedseltransitie? Kom dan naar het eerste digitale Food Café van SFYN Brabant op donderdag 19 november!

SFYN Food Café – Voedseltransitie

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

Tijdens het Food Café snijdt SFYN (Slow Food Youth Network) voedselgerelateerde onderwerpen aan als voeding, landbouw en klimaat en gaan we daarover met elkaar in gesprek. Deze keer ontmoeten we elkaar digitaal en gaan we het hebben over de voedseltransitie. Tijdens de eerste lockdown kreeg lokale voeding een enorme boost met supportyourlocals boxen en een rij voor vrijwel elke boerderijwinkel. We vragen ons af hoe we kunnen zorgen dat de voedseltransitie versneld wordt en hoe we mensen mee kunnen nemen in deze transitie. Wat kun je zelf bijdragen? Hoe ziet die voedseltransitie er uit volgens jou?

We hebben zin om onze tanden in dit vraagstuk te zetten en tegelijkertijd elkaar beter te leren kennen. Ontmoeten wij jou online? Meld je aan!

Food Café is de perfecte plek om andere foodies en voedselveranderaars te ontmoeten en van / over elkaar te leren.

Praktische informatie

  • Wanneer: donderdag 19 november 19:30
  • Waar: online, via Zoom
  • Aanmelden: via deze link
  • Kosten: gratis

Over SFYN
Slow Food Youth Network zet zich in voor good, clean en fair voedsel voor iedereen. Dat betekent: puur en vers voedsel (uit de volle grond) dat zo min mogelijk negatieve impact heeft op mens, dier en milieu, met een eerlijke prijs voor de producent en toegankelijk voor iedereen.

Terug naar homepage

19 november

SFYN Food Café - Voedseltransitie
19:30
Online, via Zoom
Thema: , ,
Event website »
Aanmelden »