Schrijf je in voor Amsterdam Food Pitch

De zoektocht naar het lekkerste, vernieuwende product in de horeca

Schrijf je in voor Amsterdam Food Pitch

Sta jij tot diep in de nacht bouillon te maken? Gaat al je vrije tijd naar het roeren in siropen, wecken van wortels of zouten van kaas? Schrijf je dan voor 29 maart in voor de Amsterdam Food Pitch, de zoektocht naar het lekkerste, vernieuwende product in de horeca. Wie weet ligt jouw product straks in de schappen van de groothandel en staat het op de kaart van restaurants, clubs en cafés.

Vorig jaar waren er maar liefst twee winnaars van de titel ‘Lekkerste Product van 2018’: Mama Madina’s glutenvrij zuurdesembrood dat een oplossing biedt voor de toenemende vraag naar glutenvrij brood zonder in te leveren op kwaliteit en het ambachtelijke deeg Dough-to-go waarmee je binnen enkele minuten een vers koekje op tafel zet.

Daarnaast werd de prijs voor ‘Meest Duurzame Product’ uitgereikt aan de Bokken Bouillon van Annelies Hermsen dat inspeelt op de bone broth-trend, gemaakt van de botten van bokjes. “Mijn drijfveer was om wat meer aandacht te vragen voor iets anders dan rund, varken of kip, want eigenlijk is het gek dat we wel geitenkaas eten, maar niet het vlees van de bokjes.”

Heb jij ook zo’n goed idee? Schrijf je hier in voor 29 maart.

Meer informatie over de Amsterdam Food Pitch vind je hier.

Amsterdam Food Pitch in een initiatief van De Kweker, groothandel voor professionals in food die zich sterk maakt voor innovatieve producten van startende producenten.