Pop-up vegan teststraat

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

In het weekend van 27 en 28 maart openen Violife en Vegan Burger Brothers ‘s werelds eerste pop-up vegan teststraat. Bezoekers testen hier gratis een volledig plantaardige cheeseburger. De testlocatie is per auto te bezoeken bij Club Atelier in Amsterdam.

Plantaardig eten: flauw, ingewikkeld of vooral iets voor een selecte groep voorlopers? Volgens Violife en Vegan Burger Brothers is het hoog tijd dat meer Nederlanders ontdekken dat vegan hartstikke lekker kan zijn. De initiatiefnemers gaan de uitdaging aan met iets wat allesbehalve plantaardig lijkt: een hamburger, rijkelijk belegd met kaas.

De Vegan Teststraat is op zaterdag 27 en zondag 28 maart te bezoeken van 18:00 uur tot 20:00 uur. De drive-through is enkel toegankelijk voor auto’s. Alle maatregelen zijn genomen om het corona-proof te organiseren. Niet in de gelegenheid een bezoek te brengen aan de teststraat? De gerechten van Vegan Burger Brothers – inclusief de Royal Melt – worden  van 22 maart tot en met 4 april gratis bezorgd door Deliveroo.

Terug naar homepage