Plukbos Amsterdam (plantdag)

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

Plukbos is een groene parel in hartje Amsterdam. De missie van Plukbos begon als een lichtpuntje op het eens versteende Wittenburg, en nu stralen ze als nooit tevoren.
In het stukje groen van 1000 vierkante meter, ontdekten ze de kracht van samen tuinieren. Het werkt als een medicijn tegen geweld, eenzaamheid, milieudoofheid en meer. Ze laten de natuur herleven en delen dit met de hele buurt.
Regelmatig organiseren ze tuindagen, workshops en activiteiten voor alle leeftijden en culturen. Ze willen groeien, maar daar hebben ze uw hulp bij nodig!

Met Treevember-support kunnen ze meer planten aanschaffen, zodat de hele wijk ook nog kan genieten van mirabellen, moerbeien, bessen en aardbeien. Ook werken ze aan 300 extra meters moestuin. Help Plukbos groeien en Amsterdam transformeren in één grote pluktuin. 🌱🌼

Iedere eerste zondag van de maand vanaf 11:00u tuindag in het centrum van Amsterdam waarbij er ook een lekkere lunch van het land is. Bij voldoende donaties gaat het Treevember plantgoed op zowel 5 november als 3 december de grond in. Kom gewoon!
Voor meer informatie check www.plukbos.nl

Terug naar homepage