Plaagdier Diner- ArtKitchen Gallery

Op het menu staat Schiphol gans, zwaan, paard, stadsduif en rivierkreeft!

Plaagdier Diner- ArtKitchen Gallery

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

De Keuken van het Ongewenst dier houdt zich bezig met de absurditeit van de vlees consumptie en productie van ongewenste dieren. Op deze avond staat op het menu Schiphol gans, zwaan, paard, stadsduif, rivierkreeft en misschien zelfs damhert, meerkoet of kraai. De dieren op het menu worden bejaagd en gevangen en als overlast gezien, maar zijn ze dat ook? Ze kunnen goed gegeten worden en toch verdwijnen ze veelal in de destructie machines. Wat maakt de dieren ongewenst? En waarom eten we ze niet op? Keuken van het Ongewenst Dier verteld tijdens het diner over haar bevindingen. Er kan naar hartenlust gediscussieerd worden over de maatschappelijke ongewenstheid van dieren en... planten.

De kok van de avond is Ben Draaijer. Hij serveert het vier gangen diner. Nicolle van de Keuken van het Ongewenst Dier vertelt over de ongewenstheid van de dieren op het menu en de absurditeit van onze relatie met de natuur, de dieren en onze consumptie van vlees en vis. Reserveren kan via het email adres kvhod12@gmail.com. De kosten voor het 4 gangen diner zijn 35 euro exclusief drank. Aanvang is om 18:00 en ze gaan aan tafel rond 19:00 u. Check deze link voor meer informatie!

Terug naar homepage