Open Straat Markt

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

Op donderdag 1 juni 2023 ben je welkom tussen 16.00 en 19.00 uur in de Lodewijk van Deysselstraat. Hier organiseren buurtondernemers in samenwerking met Cascoland, de gemeente Amsterdam en Rochdale een geweldig evenement: de Open Straat.

Tijdens deze speciale gelegenheid openen ondernemers hun deuren en wordt er een levendige markt op straat gehouden. Bovendien kun je informatie krijgen over de vernieuwing van de buurt en wat er allemaal gaande is.

De Lodewijk van Deysselstraat is een bijzondere straat met ondernemers die al 30 jaar hun winkel hier hebben gevestigd. Daarnaast zijn er sociale en buurtondernemers die winkelruimtes delen. Rondom de thema's 'De maaltijd van Morgen' en 'Voedsel Surplus' nodigen ze lokale voedselinitiatieven, buurtchefs, netwerken en producenten van lokale producten uit. Daarnaast is er ook ruimte voor tweedehands spullen.

Dus kom langs en geniet van de gezellige sfeer in de Open Straat. Ontdek de bijzondere ondernemers, maak kennis met lokale initiatieven en proef heerlijke gerechten!

 

Terug naar homepage

01 juni

https://deysselbuurt.nl/
16:00 - 19:00
Amsterdam West
Lodewijk Van Deysselstraat
Thema:
Event website »