Op het menu: Spice First

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

Vrijdag 17 juni gaat SFYN naar Rotterdam en duiken ze in de wereld van specerijen. Wat weten we eigenlijk over de geurige poeders die in de schappen liggen? Hoe zuiver zijn de potjes met kaneel en kurkuma nou eigenlijk? En hoe smaakt een betere specerijenketen? Om daarachter te komen brengt SFYN een bezoek aan de (130 jaar oude!) specerijenfabriek van Verstegen, én gaan in gesprek met twee nieuwe en ambitieuze specerijenondernemers over hoe zij eigenhandig de handel naar een smaakvoller, duurzamer en transparanter niveau tillen. Want leunen op de VOC-glorie kan niet meer: het is bijzonder dramatisch gesteld met de kwaliteit en kennis van ‘onze’ specerijen.

Samen met de oprichters van Spice First, Eva Dusch en Sophie Fleur Jongebloed, wandelt SFYN met jou door het Nederlandse specerijenlandschap. Er worden kritische vragen gesteld zodat je leert hoe we betere keuzes kunnen maken als we boodschappen gaan doen. Uiteindelijk een win-win voor iedereen: smaakvoller eten én bijdragen aan een positieve draai in een van de meest onbesproken voedselketens ter wereld.

Wil je meer info of je een ticket kopen? Klik dan hier voor meer informatie!

Kosten voor een kaartje zijn €35,- p.p.

Terug naar homepage