Natuurwerkdag op Amstelglorie

Amstelglorie is een oud volkstuinencomplex, gelegen langs de Amstel tegenover begraafplaats Zorgvliet met een prachtige gemeenschappelijke tuin. Heb jij groene vingers? Tijdens de natuurwerkdag staan er verschillende tuinier-activiteiten op de planning.

Natuurwerkdag op Amstelglorie

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

Amstelglorie is een oud volkstuinencomplex, gelegen langs de Amstel tegenover begraafplaats Zorgvliet met een prachtige gemeenschappelijke tuin. Tijdens de natuurwerkdag op 2 november staan de volgende activiteiten op de planning: planten oppotten, uitplanten, een steiger bouwen, regentonnen aansluiten, wilgen knotten en diverse bessen stekken.

Heb jij zin om zaterdag lekker mee te tuinieren? Ga dan via de button 'aanmelden' hiernaast snel naar de website van de natuurwerkdag om je aan te melden. Er is werk voor maximaal 25 personen (25 volwassenen). Kinderen zijn van harte welkom om mee te helpen met planten of anders kunnen ze eventueel stelten lopen of met een visnet slootdiertjes vangen. Maar let op: kinderen staan direct onder verantwoordelijkheid van hun ouders.

Voor de natuurwerkdag wordt om 12:00 uur verzameld bij de Jan Vroegopsingel 7, Gemeenschappelijke Tuin, Noord-holland. Koffie en thee zal aanwezig zijn.

Meer informatie voor aanmelden kun je vinden op de website van natuurwerkdag.

Terug naar homepage

02 november

Natuurwerkdag op Amstelglorie
12:00 - 17:00
Jan Vroegopsingel 7
Amsterdam

Verzamelen bij:
Jan Vroegopsingel 7
Gemeenschappelijke Tuin
Thema:
Event website »
Aanmelden »