Meatless Farm Drive-in

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

Van donderdag 4 tot en met de 6 maart neemt Meatless Farm de Kromhouthal in Amsterdam over en verbouwt deze tot de eerste plantaardige drive-in van Europa. Niet alleen auto’s zijn welkom, er is ook een speciale doorgang voor fietsers en (e-)-scooters. Natuurlijk gelden de bestaande Corona maatregelen. Alle maatregelen zijn genomen om het Corona-proof te organiseren.

Meatless Farm en Salsa Shop willen van 4 tot en met 6 maart op deze manier Amsterdam laten kennismaken met plantaardig eten. Om zo te laten zien dat dat beter is voor de planeet, beter voor je gezondheid en nog steeds ongelooflijk smaakt. De burrito’s kosten maar € 1,00. De drive-in is laagdrempelig en ook voor gezinnen de ideale mogelijkheid om de smaak van een lekker vlees-alternatief te doen proeven. Op 4 maart is om 13.00 de speciale opening.

De producten van Meatless Farm zijn echt vers en niet voorgekookt. Alle producten worden bereid met ingrediënten van een collectief van boeren en worden gemaakt van peulvruchten zoals erwten. Met de smaak, bite en juiciness van vlees maar dan 100% plantaardig zijn de producten eiwitrijk en laag in verzadigde vetten.

Bezoek de Drive-in tijdens de volgende momenten:

4 maart 13.00 uur-20.00 uur

5 maart 11.00 uur – 20.00 uur

6 maart 11.00 uur – 17.00 uur

Check ook de website van de Meatless Farm.

Terug naar homepage