Markt Maal – De vegan lekkerbek

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

Kom langs voor een wekelijks wisselend hoofd gerecht en toetje van de buurtkoks van Markt Centraal!

Markt Centraal bevindt zich in de Centrale Markthal van het Food Center Amsterdam. Een reusachtig monument verborgen in het hart van de stad dat de laatste twintig jaar leeg heeft gestaan. Er word nu hard gewerkt om de Centrale Markthal weer te laten leven, maar tot die tijd zet Markt Centraal de deuren op een kier voor alle buren en overige nieuwsgierigen.

Bij Markt Centraal kan je genieten van heerlijk eten van een kookteam uit de wijk, met ingrediënten van het terrein en begeleid door live muziek. Op 30 april is Jigal Krant, (vegan) buurtchef en kookboekenschrijver, te vinden bij de Centrale Markthal.

Markt Maal is een plek om nieuwe mensen te ontmoeten onder het genot van een heerlijke maaltijd. Dus, kom alleen, met je familie of nodig je overbuurvrouw uit. Ze hanteren verschillende prijzen, zodat Markt Maal voor iedereen toegankelijk is. Omdat ze achter een hek zitten haalt hun treintje, de Markt Centraal Express, je veilig op bij de poort en brengt je ook weer terug.Belangrijk: voor groepen boven de 8 personen is helaas geen plaats.

 

 

Terug naar homepage

30 april

13:30 - 16:30
Markt Centraal - plein zomer,
Jan van Galenstraat 6
Amsterdam
Thema:
Event website »
Aanmelden »