Low Food Festival

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

Beleef een weekend vol culinaire hoogstandjes op de eerste editie van het Low Food Festival, georganiseerd door Move Amsterdam, Low Food en WILS Restaurant & Bakery Café. Van 22 tot 24 september nodigen we voedselliefhebbers van alle niveaus uit om een unieke culinaire reis te beleven.

Bereid je voor om geïnspireerd te worden door gerenommeerde chef-koks en voedselexperts met zowel lokale als internationale achtergronden, terwijl we ons verdiepen in de kunst van het maken van slimme, duurzame en verrukkelijke keuzes in de keuken. Gedurende het hele festival is er van alles te beleven in Move Amsterdam. Entree voor het festival is gratis, wandel langs de heerlijke Food Markt of kom binnen en ontdek de Low Food Expo. Kinderen kunnen zich kosteloos laten schminken, meedoen aan de groentebingo of een kijkje nemen in de boekenhoek. Maak je klaar om je smaakpapillen te prikkelen en je culinaire horizon te verbreden!

Praktische informatie

Het Low Food Festival vindt plaats van 22 tot en met 24 september bij Move Amsterdam en WILS Restaurant & Bakery Café, gelegen aan Stadionplein 28 in Amsterdam. Op vrijdag duurt het programma van 17.00 tot 23.00 uur en op zaterdag en zondag van 9.30 tot 22.30 uur.

Check hun website voor het volledige programma en tickets.

Terug naar homepage

24 september

09:30 - 22:30
Stadionplein 28 (Move Amsterdam en WILS Restaurant & Bakery Café)
Thema:
Event website »
Aanmelden »