Jij Maakt De Stad!

Zin om je handen uit de mouwen te steken? Met de tofste groene initiatieven uit de stad ga je in workshops aan de slag om Amsterdam duurzamer te maken!

Jij Maakt De Stad!

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

Zin om je handen uit de mouwen te steken? De Gezonde Stad, Wildernis Amsterdam en MidWest organiseren 22 juni de derde editie van Jij Maakt De Stad. Met de tofste groene initiatieven uit de stad ga je in workshops aan de slag om Amsterdam duurzamer te maken, want jij Maakt De Stad. Check de workshops hieronder.

• Geen groene vingers? Geen zorgen! DeTuinvrouwen vertellen je alle kneepjes van het vak in hun workshop Stadstuinieren, iedereen kan het!
• Grow your own! Leer hoe jij je balkon, tuin of volkstuin omtovert tot eetbare moestuin door tuinexpert Theo Coolen.
• Van onderen! Ga je eigen zaadbommen maken met Wildernis - Kamerplanten- & stadstuinwinkel, die je als een echte guerilla gardener kan uitgooien in het park of in je tuin om te stad meer biodivers te maken.
• Nature Tonic met Jocelyn de Kwant! Teken de natuur om je heen. Jocelyn bracht vorig jaar haar eerste boek ‘Creative Flow’ uit. In haar workshop ga je flower stages tekenen. En vooral kijken.
• Koppen dicht & luister! Zoek een lekker rustig plekje in de tuin van MidWest en luister de podcast De Kunst van MidWest. Tuinman Theun Karelse neemt je mee naar de Wadi’s, de compostberg, de tuinkas en het wilgenbadje.

De workshops kun je op het event kiezen. Meer informatie vind je hier.

Terug naar homepage

22 juni

Jij Maakt De Stad!
14:00 - 17:00
Midwest Amsterdam
Cabralstraat 1
1057CD Amsterdam
Thema:
Aanmelden »