ZAZA Kitchen

Catering, workshops en eigen producten

ZAZA Kitchen

Al op jonge leeftijd raakte Emel Kisin, de eigenaar van ZAZA Kitchen, geïnspireerd door de authentieke Koerdische gerechten die haar moeder klaarmaakte. Deze herinneringen vormde een inspiratiebron voor haar eigen bedrijf! De Zaza zijn een Perzisch volk in het huidige Oost-Turkije, en zijn verwant aan de Koerden. Hier komt de naam van haar bedrijf vandaan.

In 2011 is Emel begonnen met het geven van kookworkshops aan jongeren in Amsterdam Zuidoost. Bij deze jongeren zag ze hetzelfde enthousiasme terug als wat Emel destijds had in de keuken met haar moeder.

Meer dan tien jaar later is ZAZA Kitchen uitgegroeid tot een bedrijf dat workshops voor jongeren en volwassenen aanbiedt, catering verzorgt en eigen producten verkoopt. ZAZA Kitchen is inmiddels een begrip in Zuidoost!

ZAZA Kitchen heeft authentieke gerechten met een moderne twist. Ze hebben volop vegan aanbod en werken met verse, lokale producten. Op de ZAZA Homemade pagina vind je lekkere producten zoals een seizoens theeblend, limonadesiroop en olijfolie.

ZAZA Kitchen
Ga naar de website »

online te bestellen, workshops en catering op een eigen locatie
Amsterdam

Thema:

Buurt: Zuidoost, Overige

Trefwoorden: workshops, catering, Oost-Turkije, lokale producten, authentieke gerechten