Woordvis

Jan en Jochem Woord zijn geboren en getogen Urkers. Samen met hun families runnen ze Woordvis. ’s Ochtends kun je bij ze bestellen, dan zoeken ze de beste vissen uit op de afslag. ’s Middags brengen ze de vis bij je langs. Gefileerd of niet, precies hoe jij het wil. Zo werken ze al 20 jaar voor de beste restaurants in Amsterdam.

Voor chefs:
Aan voorraad doen ze niet. Soms wordt wat je besteld hebt die dag niet aangeland. Dat is geen reden tot paniek in de keuken, want zij gaan dan met veel plezier samen met jou op zoek naar een mooi alternatief dat past in je gerecht. Bedenk dat elke super verse vis uit de Noordzee te gek is in je recept.

Voor thuis:
De vis zoeken ze iedere dag zelf uit op de afslag van Urk. Alleen de beste vis uit onze eigen zee. Dat doen ze al 20 jaar voor veel restaurants. En straks kun je bij sommige restaurants en wijnwinkels in Amsterdam ook een pakje vis voor thuis ophalen.

Er zijn veel verschillende ophaalpunten. Check de website van Woordvis om op de hoogte te zijn van hun actuele ophaallocaties en overige informatie! Ze staan bijvoorbeeld iedere zaterdag op de Hermitage markt in de binnentuin van het museum.

Woordvis
Ga naar de website »

Inschot 8
Urk

Thema:

Buurt: Overige

Trefwoorden: Vis, Noordzeevis, Noordzee, Lokaal, Duurzaam, Schaaldieren