Wild Child Cacao

Van cacao boon gekraakt en gemaakt.

Wild Child Cacao

Sinds 2020 maken Malou en Eva samen 100% pure cacao repen om gezonde en heerlijke cacao drankjes van te maken. Eigenaren Eva en Malou zijn zelf afgereisd naar de jungle om de oorsprong van cacao te ontdekken en zijn daar compleet verslingerd geraakt aan cacao. Alle kleurrijke avonturen vind je terug in de cacao-kunst op de muur en je gaat er nooit de deur uit zonder cacao in haar puurste vorm geproefd te hebben: de cacaoboon. Elke Wild Child Cacao reep wordt vanaf de boon zelf gekraakt en gemaakt in hun ambachtelijke chocolademakerij In Amsterdam Noord en verpakt in kleurrijk geïllustreerde doosjes. Dit is een proces waar enorm veel tijd en aandacht in gaat.

Aan de voorkant van hun chocolademakerij is recent het Wild Child Cacao Café geopend; de plek voor chocoladeliefhebbers om hun ambacht en producten te proeven en ervaren. In het Wild Child Cacao café kun je alle creaties meteen proeven. Van zintuigprikkelende cacaodrankjes tot chocoladetaarten en vegan chocoladerepen. De Wild Child Cacao specialiteit is de cacao espresso; een drankje gemaakt met enkel 100% cacaobonen en heet water.

Je vindt hun ambachtelijke chocolademakerij op Spreeuwenpark 4 in Amsterdam Noord (open van woensdag tot en met zondag). Je kunt hun producten ook kopen via wildchildcacao.com.

Wild Child Cacao
Ga naar de website »

Spreeuwenpark 4
Amsterdam

Thema:

Buurt: Noord

Trefwoorden: Plantaardig, cacao, lokaal