Vegan Academy

Bij de Vegan Academy leer je om nog lekkerder vegan te koken en bakken. Door het volgen van hun online en offline cursussen, workshops en masterclasses leer je nieuwe recepten, technieken en ingrediënten kennen die je kookkunsten naar een hoger en groener niveau tillen.

De workshops en cursussen zijn bedoeld voor iedereen die zich serieus wil verdiepen in vegan koken & bakken. Dat zijn professionals – koks, cateraars, receptschrijvers, foodbloggers – die beter vegan willen leren koken. Maar ook geoefende hobbykoks en thuisbakkers die hun repertoire willen uitbreiden met vegan gerechten.

De Vegan Academy biedt o.a. de volgende cursussen: basiscursus Vegan Cooking; Vegan Italian Classics; Vegan Streetfood; Masterclass Vegan Patisserie & de Masterclass Smaak & Textuur. Bij de Vegan Academy wordt je ondersteund door professionele chefs die zich volledig in de plantaardige keuken hebben gespecialiseerd. Dit kan online plaatsvinden of live, bij een kookstudio in Amsterdam!

Om met de Vegan Academy kennis te maken kun je een gratis account aanmaken. Schrijf je dan bijvoorbeeld in voor de gratis online cursus Vegan Curry’s en ga aan de slag!

Vegan Academy
Ga naar de website »

Peter Pan Kookstudio, Nieuwe Hemweg 6-S
Amsterdam

Thema:

Buurt: West

Trefwoorden: vegan, plantaardig, duurzaam, kookworkshop, kookles