Ulmus Bakkerij

Brood en gebak gemaakt van de beste lokale en biologische ingrediënten.

Ulmus Bakkerij

Als je op zoek bent naar de lekkerste, knapperige, verse zuurdesembroden, of geweldige, zoete baksels, dan zit je bij Ulmus Bakkerij helemaal goed. Yoeri en Elin begonnen de bakkerij in 2018, maar leverden toen alleen aan horeca en andere ondernemingen. Tegenwoordig vind je de heerlijke broden en baksels van Ulmus bij de Espressofabriek in het Westerpark. Je plaatst je bestelling via de website, en kunt het afhalen of laten thuisbezorgen (in bepaalde delen van Amsterdam). 

Yoeri en Elin gebruiken zoveel mogelijk lokaal geproduceerde ingrediënten. Zo halen ze meel bij een molen die het graan uitsluitend van Nederlandse akkers haalt. 

In januari 2021 openen de deuren van de echte Ulmus Bakkerij. Een eigen bakkerij in de Baarsjes. 

Benieuwd naar het aanbod, of wil je een bestelling plaatsen? Check de website.

Ulmus Bakkerij maakt deel uit van De Grote Smaken Route! In deze route neemt chef en (kinder)kookboekenauteur Samuel Levie je mee langs zijn favoriete adresjes, om te proeven en leren over smaak. Op de (gratis) routekaart vind je 7 uiteenlopende adresjes in de wijken Westerpark en Bos en Lommer, getipt door Samuel. Eten, spelen en proeven: het kan allemaal. De route is lopend of met de fiets te volgen, of goed te verdelen over meerdere dagen. Leuk om te doen met het hele gezin!

Afbeelding banner: Macau Photo Agency op Unsplash

Ulmus Bakkerij
Ga naar de website »

Cabralstraat 7
Amsterdam

Thema: ,

Buurt: West

Trefwoorden: bakkerij, biologisch, lokaal, ambachtelijk, brood