Tuinen van Hartstocht

De Tuinen van Hartstocht vind je op biologische boerderij Hartstocht in Abcoude. De tuinderij is zelfoogsttuin volgens het CSA-concept: Community Supported Agriculture. Dit betekent dat je lid kunt worden van de tuin! Je betaalt aan het begin van het jaar een bedrag waarvoor je dan elke week verse groente kunt komen oogsten. Ook deel je mee als er overvloed is, maar je deelt natuurlijk ook in de risico‚Äôs. Heeft het bijvoorbeeld eens flink gehageld of zijn de slakken massaal toegestroomd, dan kan het zijn dat er even geen sla is… dit is het bijzondere en de charme van een biologische boerderij!

Naast de groentetuin is er ook een bloementuin die werkt volgens hetzelfde principe. Ook hier betaal je aan het begin van het jaar een bedrag, waarvoor je wekelijks een boeket bloemen kunt plukken! Je zult er bloemen vinden als lathyrus, ridderspoor, asters, zonnebloemen, cosmea, bereoor, kattesnor, koekruid, mahogany midget en vele andere bloemen.

Neem een kijkje bij De Tuinen van Hartstocht en op hun website waar stap voor stap wordt uitgelegd hoe jij kunt meedoen!

 

Tuinen van Hartstocht
Ga naar de website »

Gein Zuid 26
Abcoude

Thema:

Buurt: Overige

Trefwoorden: groentetuin, bloementuin, abcoude, biologisch, boerderij