Tudy’s Kitchen

Lekker en duurzaam geproduceerd ijs geïnspireerd door NYC!

Tudy’s Kitchen

In 2020 richtte de eigenaar Nekeia Tudy’s Kitchen op. Geïnspireerd door Amsterdam, reizen, maar vooral door New York, stelt de eigenaresse bijzonder lekkere smaakcombinaties samen, zoals ‘Roasted Balsamic Blueberry with Honey Goat Cheese’ en ‘Chicken en Wafels’. Nekeia is geboren in New York. Daar komen veel culturen samen en ontstaan er verrassende smaakcombinaties. Op haar telefoon heeft ze een lijst staan met wel 85 ideeën voor nieuwe ijssmaken. Als er een combinatie is waarbij de smaken goed samenkomen, staat ze niet meer stil bij het traditionele type gerecht, maar probeert ze het te transformeren tot een lekkere ijssmaak.

Bij het produceren wordt gelet op de duurzaamheid. Zo wordt het ijs gemaakt met lokale ingrediënten en verpakt in duurzaam materiaal. Bovendien gaat een deel van de opbrengst naar het Naomi Fonds dat Tudy’s Kitchen momenteel aan het opzetten is. Onderzoek toont aan dat vrouwen van kleur moeite hebben om hun startende ondernemingen te financieren. Door middel van het fonds wil Tudy’s Kitchen vrouwelijke ondernemers met goede, creatieve en duurzame ideeën ondersteunen. 

Lekker eten, duurzaam geproduceerd en met een sociaal aspect… Een perfecte match met Van Amsterdamse Bodem dus! Neem een kijkje op de website van Tudy’s Kitchen om op de hoogte te zijn van hun verkooppunten en het Naomi Fonds!

Tudy’s Kitchen
Ga naar de website »

Nieuwe Hemweg 4E, online bestellen via de Crisp app.
Amsterdam

Thema:

Buurt: Overige

Trefwoorden: ijs, lokale ingrediënten, Naomi Fonds, smaakcombinaties