SUNT food

Wat als je een positieve impact kan maken op de wereld, zonder er heel veel moeite voor te doen? SUNT red de banaan van de prullenbak en maakt daar de lekkerste producten van!

SUNT food

Wat als je een positieve impact kan maken op de wereld, zonder er heel veel moeite voor te doen? Gewoon, met je boodschappenlijstje. Met dat idee is SUNT ontstaan en hun missie geboren om wereldwijd geen banaan meer verloren te laten gaan, de voedingsindustrie te verduurzamen én het bakkerijschap te innoveren. Want een voedingsindustrie waar het tegengaan van verspilling een luxe is en voedselverspilling de norm, dat kan écht niet meer.

De banaan is het meest verspilde fruit wereldwijd. Van de 100 miljoen ton geteelde bananen, wordt namelijk wereldwijd zo’n 50 miljard kilo verspild door de hele keten. En dan hebben gaat het niet alleen over te kleine, te kromme of te grote bananen. Zelfs groene, gele en losse bananen worden onnodig verspild. SUNT maakt daar lekkere en gezonde producten van. Denk bijvoorbeeld aan kant-en-klaar bananenbrood en baked donuts!

Je scoort de producten bij ruim 1600 verkooppunten, waaronder Albert Heijn, bij COOP, Dekamarkt, Delhaize, Picnic, Gorillas, Spar University, De Notenshop, AH to go en op ah.nl. Kijk op hun website voor de actuele verkooppunten!

SUNT food
Ga naar de website »

Herengracht 252, verscheidene verkooppunten
Amsterdam

Thema:

Buurt: Overige

Trefwoorden: Verspillingsvrij, fruit, Banenbrood, baked donuts,