Sportfondsen zwembaden

Voor een vitaal Nederland.

Sportfondsen zwembaden

Sportfondsenbad Amsterdam Oost het is oudste Sportfondsen zwembad van Nederland, midden in het hart van het mooie Amsterdam Oost. Bij Sportfondsen zwembaden komen kinderen en volwassenen om te bewegen. Met een gezonder aanbod in de horeca hoopt Sportfondsen zwembaden de kinderen en hun ouders nog meer te ondersteunen in een gezonde leefstijl. Sportfondsenbad-Oost is deelnemer van het Ondernemers voor een Gezond Amsterdam-netwerk: een netwerk van Amsterdamse ondernemers die samen met de gemeente en kennisinstellingen in actie willen komen om de voedselomgeving – van met name kinderen – gezonder te maken.

Sportfondsenbad-Oost wil mensen verleiden om een gezondere keuze te maken. Daarom werken ze volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum. Hiermee wordt het maken van de gezonde keuze makkelijker.

Lees ook het interview met Bert Verkoelen en Leo de Haas over hoe zij zich inzetten voor een gezonde voedselomgeving. Meer weten of langsgaan? Bezoek de website van Sportfondsenbad-Oost.

Afbeelding banner: Sportfondsen zwembaden

Sportfondsen zwembaden
Ga naar de website »

Land van Cocagneplein 44
Amsterdam

Thema:

Buurt: Oost

Trefwoorden: sport, gezond, zwemmen