Pika Hotstuff

Tropisch, natuurlijk en vooral heel erg lekker (heet!)

Pika Hotstuff

Op het tropische eiland Curaçao werd Folkert Tempelman van Pika Hotstuff verliefd op pika. Een gezonde en pittige salsa met verse ingrediënten. Op Curaçao eet je pika met alles. Bijvoorbeeld bij lekker eten van de bbq op het strand met een koud drankje erbij. Folkert z’n missie met Pika Hotstuff is om iedereen te laten genieten van de Curaçaose ‘Pika Life’.

Pika Hotstuff begon toen Folkert na bijna tien jaar terugkwam in Nederland en hij nergens pika kon vinden. Hij besloot zelf de keuken in te duiken en het resultaat mag er zijn. Pika Hotstuff is er nu in twee smaken. De bekende pittig rode ‘Original’ en wat mildere groene ‘Makamba’. In de toekomst komen er nog meer smaken aan. En op de vele markten waar je Folkert kan vinden neemt hij ook z’n beroemde ‘Pidi Pidi’ spicy Mediterraanse pizzaolie mee. Een aanrader.

Pika Hotstuff wordt gemaakt met verse pepers. Zonder toegevoegd zout, suiker en e-nummers. Daardooris Pika Hotstuff gezond, plantaardig en helemaal puur natuur. Lekker met alles. Je kan Pika Hotstuff bestellen via de pikahotstuff.com, in de betere winkels of op de markt bij Folkert zelf. Pika Life!

Pika Hotstuff
Ga naar de website »


Amsterdam

Thema:

Buurt: Overige

Trefwoorden: Tropisch, plantaardig, natuurlijk