Pekmarkt

Wij maken de markt

Pekmarkt

Iedere woensdag, vrijdag en zaterdag is het markt op de Van der Pekstraat in Amsterdam Noord. De Pekmarkt is een combinatie van eigentijds en nieuw met authentiek en vertrouwd. Een bruisende warenmarkt voor al je dagelijkse boodschappen. Voor ieder wat wils, van koopjesjagers tot fijnproevers. 

Je gaat er heen voor verse vis of (biologische) groente en voor de aangename sfeer die bij een markt hoort; een tikkeltje rumoerig, maar bovenal gezellig. Kwaliteit & beleving gaan op de Pekmarkt hand in hand met kunde, expertise en diversiteit. Er staan kenners en ambachtslieden, die precies weten wat ze verkopen en waar het vandaan komt, maar deze markt is meer.  

Je kunt er ook terecht voor muzikale optredens en ter plekke bereide maaltijden of koopt er tweedehands curiosa en bijzondere cadeautjes. Op de Pekmarkt kun je dus je dagelijkse boodschappen doen én winkelen voor bijzondere cadeau’s en culinaire verrassingen.

De Pekmarkt is een podium voor ambachten, goede koopjes, bijzondere vaardigheden en producten met een verhaal. Een bruisende markt om over te struinen en bovenal een ontmoetingsplek voor buren, vrienden, Amsterdammers en wereldburgers.

Pekmarkt
Ga naar de website »

van der Pekstraat
Amsterdam

Thema:

Buurt: Noord

Trefwoorden: markt, kwaliteit, beleving