Ollies Meals

Met de vers ingevroren maaltijden van Olivier Lieshout zit je binnen 10 minuten met een topdiner aan tafel! Hij begon met Ollies Meals na zijn deelname aan MasterChef Nederland. Alle maaltijden worden met de hand gemaakt en zijn super makkelijk in de vriezer te bewaren door de handige verpakking. Dit is uitermate geschikt voor dagen dat je geen tijd of inspiratie hebt om te koken. Naast dat het makkelijk is, zorgen vriesmaaltijden voor veel minder voedselverspilling!

Ollies Meals worden met de hand gemaakt van verse producten van hoge kwaliteit. Door te vacumeren en op zeer lage temperatuur terug in te vriezen blijven de intense smaken perfect behouden zonder dat er conserveringsmiddelen nodig zijn!
In warm water zijn Ollies Meals binnen enkele minuten ontdooid. Het enige wat je zelf moet doen is wat rijst of pasta koken. In de tijd dat je pasta gaar is staat je avondeten al klaar. Ideaal voor de avonden dat je geen zin hebt om te koken.

Kruidige Indonesische (vegan) rendang, pittige Thaise groene curry, Indiase butter chicken, traditionele Italiaanse bolognese en Porcini Truffel, er is voor ieder wat wils!