Oh Na Mi Kimchi

Geniet van Koreaanse kimchi in Amsterdam!

Oh Na Mi Kimchi

In Korea vormen gefermenteerde groenten een belangrijk onderdeel van de maaltijd. Kimchi maken gaat al eeuwen terug, en wordt gemaakt door groenten zoals kool of wortel te vermengen met kruiden.

Het Amsterdamse bedrijf Oh Na Mi is vernoemend naar de Koreaanse oma, Oh Na Mi, van de oprichter, Alexander. Er bestaan meer dan 100 soorten kimchi, omdat vrijwel elke Koreaanse familie zijn eigen recept voor kimchi bezit. De kimchi van Oh Na Mi is natuurlijk gebaseerd op het familie recept van de oma van Alexander. Het is zijn missie om deze smaken met Amsterdammers te delen!

De kimchi wordt gemaakt in een productiekeuken in Amsterdam door de eigenaar zelf. Het product is vegan en er zijn geen smaakversterkers aan toegevoegd. De kimchi zit bombol vitamines zoals C, B1, B2, A, calcium, ijzer en is laag in calorie├źn. Hierdoor is de kimchi niet alleen lekker, maar ook gezond. Het hoofdingredi├źnt is gefermenteerde Chinese kool. Je kan dit bij vele gerechten eten, zoals soep, tosti’s, stamppot of rijsgerechten.

Naast de kimchi is er een nieuw product in het assortiment gekomen, namelijk de Oh Na Mi Jang. Jang betekent ‘saus’. Tijdens het fermentatieproces voor de kimchi blijft er gezond sap achter, waar nu een lekkere saus van is gemaakt om zo voedselverspilling te voorkomen. Er wordt dus niks van de Kimchi weggegooid.

Kijk op de website voor de actuele verkooppunten in Amsterdam!

Oh Na Mi Kimchi
Ga naar de website »

Verscheidene verkooppunten
Amsterdam

Thema:

Buurt: Overige

Trefwoorden: kimchi, fermentatie, fermentatieprocess, voedselverspilling, chinese kool