Max&Bien, dé plantaardige kaasmakerij uit Amsterdam. Ze staan intussen bekend om hun
bekroonde plantaardige kazen, met natuurlijke smaken en geweldige textuur. Door oude
technieken toe te passen op haver, rijst en noten, creëren ze de lekkerste alternatieven voor
kaas. Op een ambachtelijke manier gemaakt door echte kaasliefhebbers, voor kaasfanaten,
flexitariërs, veganisten en iedereen die op een verantwoorde manier wil genieten.
Oude technieken van het kaas maken, passen ze toe op ingrediënten als haver, rijst en noten. Ze fermenteren een deel van de ingrediënten en laten de kazen rijpen in speciale ruimtes. Zo maken ze kazen met de smaak van toen, passend in de wereld van nu. De missie van Max&Bien is mensen inspireren om meer plantaardig te eten. Dit doen ze door smaakvolle plantaardige alternatieven voor kaas te creëren. Ze willen laten zien dat zuivelvangers minstens net zo lekker kunnen zijn.
Het assortiment vind je nu landelijk bij de supermarkt, speciaal winkels, restaurants en groothandels. Kijk op de website voor de actuele verkooppunten!
Meer van Amsterdamse bodem

Pllek
Pllek biedt verrassende, gerechten met 75% vegetarische opties en veel seizoensgebonden smaken.

Het couscous recept van Nadia Zerouali
Nadia Zerouali, ambassadeur van de Vegaroute, deelt 3 heerlijke recepten met je. Ontdek ze hier!

zorgboerderij Ons Verlangen
Bij Ons Verlangen kun je zeven dagen per week – van 08:00 tot 20:00 – terecht bij de boerderijautomaat voor verse en (h)eerlijk geproduceerde producten. Denk aan boerenkaas en biologische eieren etc.