LocaLeaves

Localeaves groeit heerlijke verse kruiden op duurzame wijze en met gebruik van vertical farming. Dat doen ze in lokale plant hubs. Tijdens de teelt wordt er geen gebruik gemaakt van pesticiden, en bij het verpakken komt geen plastic kijken. De plantjes worden met de grootste zorg gegroeid en levend bij je afgeleverd.  Ze hebben losse plantjes, speciale themaboxen met recepten en zelfs abonnementen voor de echte verse kruidenfanaten.

LocaLeaves wordt gerund door een jong team met een gedeelde passie voor duurzaamheid en het verbeteren van de voedselketen. Ze hebben verschillende achtergronden, met specialisaties in cultivation en horticulture, en ze werken met de beste chefs via hun andere onderneming, VaVersa: een culinaire tool voor chefs die gebruik maken van vertical farming technologie.

Je kan op de website de nieuwste informatie terugvinden over waar je producten LocaLeaves kan kopen (bijvoorbeeld via hun partners Boeren Voor Buren) en informatie over op bezoek komen!

Sinds 2022 heeft LocaLeaves ‘Cressed Salad‘ gelanceerd en gebruiken ze hun eigen lokale ingrediënten om heerlijke salades te maken.

 

LocaLeaves
Ga naar de website »

Amstelveenseweg 690
Amsterdam

Thema: ,

Buurt: Zuid

Trefwoorden: kruiden, planten, lokaal, vers