La Lia

Asian Pride in a Jar!

La Lia

Geboren in een klein Brabants dorpje had Eva Lia een mega identiteitscrisis. Ze schaamde zich enorm voor haar Singaporese familie en afkomst. Ze wilt dit anders voor haar dochter. Eva Lia: “Ik wil haar laten zien en meegeven dat ik een trotse Aziatisch-Nederlandse vrouw ben”.

Daarom zie je op elk potje Crispy Chilli Oil de tagline “Asian Pride In A Jar”. Want haar trots moet gedeeld worden. Trots op haar familie recepten en daarmee haar familie geschiedenis preserveren, maar dan in een potje.

Het was een makkelijke taal voor Eva Lia om een naam te verzinnen voor haar onderneming. Vroeger, riep ze al luid “LALALALALAAA” wanneer haar mond in brand stond, omdat ze te veel pittig eten had gegeten. Een sterke jeugd herinnering waar alle tafelgenoten om haar reactie moesten lachen. “La” betekent letterlijk pittig in het Mandarijn.

Wat de crispy chilli oil van La Lia zo uniek maakt is dat er geroosterde boekweit aan is toegevoegd. Hierdoor is de crispy chilli oil extra knapperig. Daarnaast was het een pre dat het product zonder enige toevoegingen zou worden geproduceerd. Geheel natuurlijk zoals haar oma die maakte en zonder E-nummers of andere toevoegingen.

Ben je benieuwd geworden naar La Lia? Check dan de website of socials voor de actuele verkooppunten!

La Lia
Ga naar de website »

Verscheidene verkooppunten
Amsterdam

Thema:

Buurt: Overige

Trefwoorden: crispy chili oil, gezond alternatief, pittig