Koffie ende Koeck

Vegan hotspot in West!

Koffie ende Koeck

Koffie ende Koeck is een volledig veganistisch gezellig dagcafé in Amsterdam, Westerparkgebied. Hun specialiteiten zijn gebak en patisserie, lunch, afternoon tea en ontbijt.

Koffie ende Koeck is in 2014 gestart door Maartje Borst. Na acht jaar Koffie ende Koeck te hebben gerund en er een geliefde veganistische hotspot van te hebben gemaakt, is Maartje nu verder gegaan om zich op andere projecten te richten, meer gericht op haar kookboeken, productontwikkeling en het aanpassen aan het leven als nieuwe moeder.

Vanaf juni 2022 wordt Koffie ende Koeck gerund door Leonie en Ruby. Leonie is al jaren een fervent bakker en kwam in de zomer van 2021 bij Koffie ende Koeck werken. Ruby is al sinds haar veganisme op de middelbare school een vaste bezoeker en incidentele hulp in het café, voordat ze in de zomer van 2021 ook vaste medewerker werd. Samen runden ze het café tijdens Maartjes zwangerschapsverlof, voordat zij besloot het bedrijf te verkopen. Zij vonden allebei dat het eindeloos zonde zou zijn als dit mooie, huiselijke café zou verdwijnen, en besloten de sprong te wagen en de zaak ons eigen te maken.

Kom een keer langs bij deze geliefde vegan hotspot! Neem een kijkje op de website voor de openingstijden.

 

Koffie ende Koeck
Ga naar de website »

Haarlemmerweg 175
Amsterdam

Thema:

Buurt: West

Trefwoorden: Vegan, Café, Gebak, Koffie