Koeckebackers

Koeck zonder troep. Gebakken door mensen die al een tijdje buitenspel stonden in het leven, en nu weer volop mee mogen doen.

Koeckebackers

Verstopt in een hoekje van een overdekte versmarkt in Amsterdam Noord, daar begon het avontuur van Koeckebackers. Koeckebackers is een sociale onderneming en maakt de lekkerste koeken op basis van zelf-ontwikkelde recepturen. Puur, zonder kunstmatige toevoegingen. Zonder troep dus, en super vers.

Maar eigenlijk draait het niet om de koeken, maar om de Koeckebackers: de mensen die de koeken bakken en verkopen. Bij Koeckebackers werken mensen die gedurende hun leven buitenspel zijn komen te staan, maar besloten hebben het roer om te gooien. Naast een betaalde baan in de bakkerij krijgen Koeckebackers een plek in het Volg je Hart-programma. Dat is een programma dat zich richt op jonge mensen tussen de 17 en 35 jaar die in de kern 100% inzetbaar zijn, maar niet zelfstandig aan een baan kunnen komen. Deelnemers ontdekken wat er nodig is om te stralen en een succesvolle stap te zetten op de arbeidsmarkt.

Steun Koeckebackers door lekkere koecken zonder troep te kopen. Check de website!

Afbeelding banner: Koeckebackers

Koeckebackers
Ga naar de website »

Cabralstraat 1
Amsterdam

Thema:

Buurt: Overige

Trefwoorden: Koek, sociale onderneming, bakkerij