House of Bird

In het Diemerbos

House of Bird

House of Bird is een heerlijke plek net buiten Amsterdam in het Diemerbos. Het proeflokaal is zeven dagen per week geopend en is een plek voor jong en oud. Als officiële brewpub van Bird Brewery staan er 18 eigen bieren op tap, maar ook een kwalitatief goede borrel, lunch en dinerkaart.

Op het enorme terras is het genieten aan een van de tafels, bierbanken of gewoonweg op het terrein. Met jeu de boules banen, een levensgroot schaakbord, zandbak en huttenbos is er altijd wat te doen.

De mix van natuur, kwaliteitsproducten en positieve sfeer wordt door eenieder opgemerkt. Het leverde ook een nominatie op voor ‘Best New All Day Concept’ bij de prestigieuze Entree Awards 2021 en een nominatie voor een Groen Lintje vanwege de duurzame inslag.

Naast horeca zijn er ook verschillende ruimtes voor vergaderingen, brainstorms, verjaardagen, borrels en andere evenementen.

Reden genoeg om jouw bezoek te plannen aan deze heerlijke rustgevende plek midden in de natuur. House of Bird is iedere dag open vanaf 10.00 tot 22.00 uur. Vlieg langs!

House of Bird
Ga naar de website »

Diemerbospad 1a
Diemen

Thema:

Buurt: Overige

Trefwoorden: houseofbird, bier, lokaal, duurzaam, borrel, bos, birdbrewery, diemerbos, terras, evenementen