Scala, foodbar & theater

Theater en foodbar in één!

Scala, foodbar & theater

Scala is een uniek theater én foodbar in Amsterdam West! Elke avond spelen er 3 verschillende voorstellingen van 20 minuten, elk 3 keer, in hun eigen theaterzaaltje. Voor, tussen en/of na de voorstellingen kan je genieten van lekker eten en drinken in de sfeervolle foodbar.

Op het menu vind je een selectie heerlijke gerechtjes die je samen kan delen, of lekker in je eentje op kan eten! Het menu wisselt regelmatig afhankelijk van het (seizoens-)aanbod en je vindt er altijd minimaal 7, van de 9, vegetarische gerechtjes op, waarvan er een aantal geheel vegan zijn! Op de drankenkaart vind je veel lekkere, biologische drankjes zo hebben ze heerlijke sapjes van de Schulp, en heerlijke biologische bieren van Gulpener. Daarnaast steunen ze met het inkopen van hun producten andere lokale ondernemers: de hummus halen ze bijvoorbeeld bij Le Sud en taartjes bij Petit Gâteau. Om hier geen extra busjes voor door de stad te laten rijden, halen ze deze inkopen zelf met de fiets op!

Kom vooral een keer langs om het lekkere eten te proeven en bekijk tussen de gangen door een theater voorstelling! De voorstellingen worden gemaakt en gespeeld door professionele, veelal lokale artiesten en zijn uiteenlopend van cabaret tot muziek en van toneel tot musical. Het programma wisselt, evenals het menu, regelmatig. Dus neem vooral hier een kijkje voor het actuele programma.

 

Scala, foodbar & theater
Ga naar de website »

Van Hallstraat 286
Amsterdam

Thema:

Buurt: West

Trefwoorden: theater, duurzame maaltijd,