Hearth Amsterdam

Hearth Amsterdam

Hearth Amsterdam is een eigentijds plantaardig restaurant dat een speelse twist durft te geven aan wereldwijde tradities. Deze worden geserveerd met humor, kleuren en creativiteit.

Muziek en live optredens zijn altijd een belangrijk onderdeel geweest van Hearth vanwege de unieke en magische manier om mensen met elkaar te verbinden. Vanuit hun liefde voor muziek werkten ze samen met Yuji Tsutsumida, eigenaar van Kikuno, om een meeslepende en aangename akoestische ervaring te creëren in hun nieuwe ruimte. Kikuno is een in Amsterdam gevestigd Japans bedrijf dat gespecialiseerd is in handgemaakte luidsprekers en geluidstechniek van hoge kwaliteit.

Dining W/ is het nieuwste concept van Hearth Amsterdam bedoeld om hun passie voor plantaardig eten en geweldige muziek te versmelten. Ze organiseren wekelijkse luistersessies met lokale en internationale talenten tijdens het diner in het weekend, wanneer de DJs in hun platencollecties graven om een ontspannen en vrolijke soundtrack voor onze diners te creëren. Bekijk de vibes en sets die tot nu toe gespeeld zijn op hun website.

Hearth Amsterdam
Ga naar de website »

Camperstraat 24-26
Amsterdam

Thema:

Buurt: Oost

Trefwoorden: Vegan, Plantaardig, Muziek, Live, Restaurant