De Pannenkoekerij Gansi – Chef Angie B

Een klein en gezellig pannenkoekenhuis, gelegen op het terrein van buurtboerderij Gliphoeve in Amsterdam

De Pannenkoekerij Gansi – Chef Angie B

Op de Kinderboerderij Gliphoeve is behalve veel dieren ook een pannenkoekenhuis, namelijk Pannenkoekerij Gansi! In de zomer is het goed toeven op het terras van Pannenkoekerij Gansi. Je kan hier genieten van een lekkere kop muntthee uit eigen (moes)tuin terwijl je kind zich vermaakt in de speeltuin.

Wij zijn trots om te vermelden dat De Pannenkoekerij Gansi deel uit maakte van de Suri Route! Dit is een smaakroute dat is opgezet door Van Amsterdamse Bodem om de duurzaamste en lekkerste Surinaamse hotspots van de stad te ontdekken. Deze locatie, met Chef Angie B, kon natuurlijk niet ontbreken. Volgens de ambassadeur van de route, Donovan Kraag, zijn alle gerechten in balans hier. Zijn favoriete gerecht van Angie B is haar vega Telo. De traitionele bakkeljauw/trie heeft ze verangen door paddenstoelen en gebakken uienringen. Desondanks weet ze de Surinaamse smaak te behouden.

Wil je zeker weten of Gansi open is bel dan even voor u komt! Let op: je moet bij de kinderboerij midden op het plein zijn.

 

De Pannenkoekerij Gansi – Chef Angie B
Ga naar de website »

Geldershoofd 79
Amsterdam

Thema:

Buurt: Zuidoost

Trefwoorden: Surinaams street food, vega Telo, Suriroute