De Laurier

Lang voordat ‘lokaal’, ‘bewust’ en ‘duurzaam’ koken mainstream werd, werkte Zoë Verloop in haar onderneming al op die manier. Ruim dertig jaar geleden richtte zij, in de Amsterdamse Jordaan, de Laurier op. Kookschool annex catering op locatie bij televisie-, theater- en filmproducties en bij festivals backstage en met foodtrucks. Als pionier op het vlak van duurzaamheid koopt zij al jaren in bij lokale producenten.

Zo is het altijd duidelijk waar de verse ingrediënten voor haar menu’s vandaan komen. Bovendien gebeurt het koken zelf zo milieubewust en energiezuinig als mogelijk. De laurier is er groot mee geworden! Voor alle lekkere momenten, heerlijke feestjes, voor elke partij klein of groot bereidt de laurier ook geheel of gedeeltelijk allergeen vrije heerlijkheden uit de regio. Duurzaam, gezond en zonder uitzondering voor wie dan ook, en zonder concessies aan smaak, presentatie en finesse. 

Wil je meer weten over de kook(studio) activiteiten? Bezoek dan de website of neem eens contact met de Laurier op.

 

 

 

De Laurier
Ga naar de website »

Laurierstraat 250
Amsterdam

Thema:

Buurt: Centrum

Trefwoorden: lokaal, bewust, duurzaam, kookschool, milieubewust, partijen