Café Modern

Café Modern zit sinds 2012 in het oude pand van de Twentsche Bank, in de van der Pekbuurt. De mix van oude elementen van de bank en de retro inrichting maken het al gelijk een bijzonder restaurant!

Van maandag tot en met zaterdag kun je hier heerlijk eten. In de avonduren wordt er gewerkt met een wisselend vijfgangen chefsmenu, maar je kunt ook altijd aanwaaien voor een klein gerechtje en drankje aan de bar.

Het menu verandert elke dag afhankelijk van de verse producten die binnenkomen. Het lunchmenu (do- za) bestaat uit verschillende kleine gerechten die dagelijks wat veranderen en geschikt zijn om te delen (à la carte). Daarnaast is het ook mogelijk om drie of vier gangen te komen lunchen. In de kelder, de oude kluis van het bankgebouw, is een private dining ruimte. Zomers wordt het restaurant met mooi weer naar buiten verplaatst waar je tussen de planten en kaarsen sfeervol kunt eten.

En daar houdt het niet op! Op de tweede verdieping zit het hotel met drie kamers. Iedere kamer heeft zijn eigen naam en eigen stijl. Ook is er een gedeelde keuken in het hotel dat van alle gemakken is voorzien.

Reserveren kan via hun website. Voor groepen vanaf 8 personen kan je telefonisch contact opnemen.

Café Modern
Ga naar de website »

Meidoornweg 2
Amsterdam

Thema:

Buurt: Noord

Trefwoorden: cafe modern, twentsche bank, wisselend, dagelijks, lunch, diner, vijfgangen, hotel