Cacao & Spice

Salomé en Ian van Cacao & Spice geloven dat chocolade pas echt lekker is als het ook eerlijk en natuurlijk is. Chocolade die een positieve impact kan hebben op de natuur en de kleine boeren die het verbouwen is niet alleen lekker, maar ook goed voor de wereld!

Salomé en Ian hebben veel passie voor hun vak. Ze  besloten hun kennis te combineren met hun passie voor chocolade en specerijen. FairTrade-chocolade is nog steeds enorm gelinkt aan monoculturen, ontbossing en kinderslavernij, dit wilde zij anders doen! Daarom heeft Cacao & Spice gekozen voor Directe handel en Single origin chocolade: super transparante handel, chocolade waar geen bomen voor gekapt worden en boeren worden ver boven de fairtrade prijs betaald. Cacao & Spice heeft als missie om de wereld te laten zien dat goede pure chocolade niet bitter is, maar allerlei verschillende smaaktonen heeft, van fruitig tot nootachtig en zelfs kruidig. En met chocolade kun je heel veel goeds doen: een chocoladebedrijf kan regeneratief zijn, investeren in natuurbehoud, community building, in de empowerment van vrouwen. Er valt nog zoveel te ontdekken! Je bent van harte welkom in de winkel in de oude binnenstad van Amsterdam!

Cacao & Spice heeft een rijk aanbod aan verschillende chocolades van puur tot wit, vegan, gluten-vrij en ze maken ook hun eigen bonbons! De huisgemaakte bonbons zijn verkrijgbaar in een melk mix of een speciale vegan doos. In de winkel in het oude centrum vertellen Salomé en Ian graag verhalen over Amsterdam, de grootste cacaohaven ter wereld, de mensen achter de chocolade en alle projecten die met hun chocola te maken hebben.

Ga naar de website van Cacao & Spice om te kijken naar het aanbod en heerlijke chocola te kopen!

Cacao & Spice
Ga naar de website »

Dollebegijnensteeg 5A
Amsterdam

Thema:

Buurt: Centrum

Trefwoorden: