Het supertoffe voedselbos

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

De voedselbossenbeweging is booming in Nederland. De afgelopen jaren zagen tientallen nieuwe voedselbossen het leven. Steeds meer mensen zien het nut en de noodzaak hiervan in. Voedselbossen zijn immers een zegen voor biodiversiteit en insecten, maar zorgen ook voor een gezond bodemleven, voor het vasthouden van water, voor het opslaan van CO2 en uiteraard leveren ze óók nog eens voedsel voor mensen.

The Pollinators organiseren een webinar waar elke leek die iets over voedselbossen wil weten bij wil zijn. Hier hoor je de belangrijkste ins en outs. Met experts Friso van Overbeek en Tim Seegers en beginnende voedselbossers Loes van den Boomen en Eveline de Heij. Verschillende aspecten worden belicht: de beknopte geschiedenis van voedselbossen, de ecologische, economische en sociale waarde en waar je moet zijn als je meer wilt weten en vooral meer wilt doén!

Tijdens het webinar wordt ook het gloednieuwe Supertoffe Voedselbosboekje gepresenteerd. Ze verloten exemplaren onder de aanwezigen dus zorg dat je erbij bent.

Terug naar homepage